Gain Root di Lenovo P700i

Langsung wae tudepoin dab…
Donlot iki kabeh sing dibutuhno kanggo ngerut Lenovo P700i :

  1. Driver bagi Windows ben iso konek antarane hape karo leptope.
  2. Alat kanggo Flashing Tool.
  3. ROM kanggo Recovery.
  4. SuperSU!

Yen wis disedot kabeh, sa’iki ngene iki carane:

  1. Install Drivere kanggo Windows sik dab…
  2. Copy SuperSU, trus lebokke nang njero memory internal.
    1. USB Debugging
  3. Pastikno USB Debugging wis di contreng.
  4. Pateni Lenovone, trus copot baterene.
  5. Wis kuwi uripno Aplikasi FlashTool.exe.
    1. Flash Tool
  6. Mengko akan tampil ngene iki:
  7. Pencet tombol, Scatter-loading, pilih file “MT 6577_Android_scatter_emmc.txt
  8. Klik tombol “Download
  9. Pilih YES
  10. Lha nang kene iki baru colokke Lenovone…
  11. Enteni ngantti rampung dab…
  12. Wis rampung iku, wis copot kabele, uculi seko laptopmu, trus copot maneh baterene, pasang, trus uripno.

Setelah urip, wayahe ngelebokke SuperSU, cara sing paling gampil kanggo mlebu nang Recovery, iso nganggo aplikasi iki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox – trus pilih Recovery.
Tombol Power = Enter

  1. Setelah masuk ke mode RECOVERY
  2. pilih “Install ZIP from SDCard”
  3. golekki file SuperSu sing tadi
  4. kemudian pilih “Yes”.
  5. Setelah selesai, pilih Reboot.

Beres dab… 😉 Yen kurang sempurna, mengko bengi tak rootke maneh yo… 😉

Fakhrul Rijal

Hanya Mengisi Waktu Luang Daripada Mikirin Urusan Pribadi. :)